Een kijkje in onze Salon

 

Terwijl wij werken aan je perfecte coupe, ontspan jij in een rustgevende omgeving, onze hair salon, in het hartje van Leiden terwijl je geniet van een kopje verse koffie of thee.

 

pRIJZENfoTO'S

Sfeerimpressie Salon

Our brand of choice | Keune

Keune Care Line

Soms heeft haar een beetje hulp nodig om zijn optimale conditie te bereiken. Mensen vertrouwen erop dat hun kapper het probleem vaststelt en aanpakt. Zo krijgt het haar de aandacht dat het verdient en blijft het mooi en gezond.

Keune heeft de uitgebreide Care Line-productlijn ontwikkeld als recept voor gezond haar. Intensief verzorgende formules met essentiële mineralen en doelgerichte technologieën bieden de juiste oplossing voor elk haar- of hoofdhuidprobleem. Het haar wordt van binnenuit gevoed zodat de kern van het probleem wordt aangepakt. Je voelt meteen dat het werkt.

Keune Style Line

Onze beste stylingproducten zijn met liefde verbeterd om elke haarwens in vervulling te laten gaan.

Keune producten style line
Volume, fixatie, glans en gladheid
Een pittige korte bob, strak naar achteren of een warrige look – het leven is leuker wanneer iedereen zijn eigen stijl kan creëren. En de volgende dag kies je gewoon wat anders.
Ga aan de slag met ons klassieke assortiment betaalbare maar luxe Keune Style-producten. Prep, shape of finish, met Keune Style heb je alles tot je beschikking om elke stylingwens in vervulling te laten gaan.

Tarieven

Bekijk onze actuele tarieven in onze booking app.

Testimonials

Onze klanten aan het woord.

“Persoonlijk”

Persoonlijk! Vanaf het eerste moment dat je jas aangenomen wordt tot en met het kopje verse koffie met bonbon.Lekkere shampoo, hoofd massage en heerlijk warme handdoek. Eerlijk advies en mooie coupe geknipt waar Linda veel tijd en aandacht heeft besteed. Het was een klein feestje!

Jeanine van Lawick

“Getalenteerde stylisten”

Hele lieve, leuke, getalenteerde meiden, nemen echt de tijd voor je en ontspannen sfeer. Superblij met m’n mini make-over!❤️

Marcella Kronenburg

“Professioneel”

Ze halen het mooiste uit je haar! Professioneel en op de hoogte van de nieuwste trends. Ik ben super blij met m’n look! Thanks LOD!

Lotty Klassen

“Fantastisch”

Fantastisch! Dames met erg veel kennis op een gebied waar ik zelf weinig van weet! 

Jan Ferdinand Henseler

Openingstijden

MAANDAG
09:00 – 18:00

DINSDAG
09:00 – 18:00

WOENSDAG
09:00 – 18:00

DONDERDAG
09:00 – 18:00

VRIJDAG
09:00 – 18:00

ZATERDAG
09:00 – 15:00

ZONDAG
Zijn we gesloten

Vragen of vrijblijvend advies?

Onze stylisten geven je graag advies over knippen, kleuren en stylen passend bij jouw haar.

Of stuur een WhatsApp