About LOD

Over LOD – Het gaat om het creëren van draagbare fashionkapsels die je makkelijk zelf in model kunt brengen.

 

POrtfolioOntmoet het team

Over LOD Leiden

Het beste in ons vak

Onze visie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je gemakkelijk zelf in model kunt brengen en zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

De hairstylisten bij Level Of Detail zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, technieken en zij weten deze kennis te vertalen naar prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt. Perfectie staat bij Level Of Detail hoog in het vaandel. Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven je daarbij een haar advies op maat met betrekking tot het model, de kleur en bijpassende make-up. Door onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en onze kennis op het gebied van de laatste trends, zorgen wij iedere dag weer voor mooie fashion coupes en tevreden klanten.

Top Stylisten

Ontmoet ons Team

Foto medewerker Lod Leiden Lisette van Duijvenbode

Lisette van Duijvenbode

Stylist | Co-Founder

“Een strakke basis, is de basis voor een mooie langhoudbare coupe” Op jonge leeftijd was Lisette al bezig met haar. Alle lange lokken van haar barbiepoppen moesten er aan geloven. Na de middelbare school startte zij direct aan de kappersacademie en werkte aansluitend in verschillende prestigieuze salons. Deze spontane dame houdt van haarfashion en is een echte levensgenieter. Ze wil dat iedereen op zijn allermooist de salon uitloopt en zet haarkwaliteit dan ook boven alles.

Lod Leiden medewerker Linda Opstal

Linda Opstal

Stylist | Co-Founder

“Mijn doel is het maken van gezond, mooi & sexy haar!” Als er iemand is met een passie voor beauty en haar is Linda het wel. Van jongs af aan is ze geïnteresseerd in alles wat met haar een beauty te maken heeft. Al vanaf haar 14e stond ze al haar vrije uurtjes in de kapsalon te werken als manusje-van- alles. Linda volgde eerst een schoonheidsspecialiste en visagiste opleiding, maar ‘haar’ bleek toch haar grotere passie. Als logische volgende stap begon ze aan de kappersacademie en leerde de fijne kneepjes van het vak in de jaren in verschillende toonaangevende salons. Nu is het tijd voor haar eigen visie en beleving die ze samen deelt met Lisette!

Sharon Klaveren

Stylist

‘Het creëren van verschillende coupés, door eindeloze creativiteit!’ Al gauw wiste ze het. Van jongs af aan had ze het in haar handen. Tijdens de pauze op school, als ze maar even de tijd had, was het haar van haar vriendinnen al weer gevlochten. Keuze voor een opleiding was dan al snel gemaakt. Met goede & intensieve trainingen heeft ze van haar droom werkelijkheid gemaakt.

Lod Leiden medewerker Linda Opstal

Joy

Stylist

“De klanten blij de winkel uit zien gaan is het mooiste van dit vak”
Als jong meisje droomde ze er al van om kapster te worden.
Al haar vriendinnen die bij Joy op bezoek kwamen gingen altijd naar huis met mooi gevlochten of gekruld haar.
Na het behalen van haar diploma ging ze zonder twijfel beginnen bij de kappersacademie en begon ze alle tips en tricks te leren bij verschillende soorten kapperszaken.
Het belangrijkste van het vak vindt ze dat alle klanten met een glimlach de deur uitgaan en zet communicatie met de klanten en haar passie voor het vak boven alles.

Testimonials

Wat klanten zeggen over LOD Leiden

“Persoonlijk”

Persoonlijk! Vanaf het eerste moment dat je jas aangenomen wordt tot en met het kopje verse koffie met bonbon.Lekkere shampoo, hoofd massage en heerlijk warme handdoek. Eerlijk advies en mooie coupe geknipt waar Linda veel tijd en aandacht heeft besteed. Het was een klein feestje!

Jeanine van Lawick

“Getalenteerde stylisten”

Hele lieve, leuke, getalenteerde meiden, nemen echt de tijd voor je en ontspannen sfeer. Superblij met m’n mini make-over!❤️

Marcella Kronenburg

“Professioneel”

Ze halen het mooiste uit je haar! Professioneel en op de hoogte van de nieuwste trends. Ik ben super blij met m’n look! Thanks LOD!

Lotty Klassen

“Fantastisch”

Fantastisch! Dames met erg veel kennis op een gebied waar ik zelf weinig van weet! 

Jan Ferdinand Henseler

Openingstijden

MAANDAG
09:00 – 18:00

DINSDAG
09:00 – 18:00

WOENSDAG
09:00 – 18:00

DONDERDAG
09:00 – 18:00

VRIJDAG
09:00 – 18:00

ZATERDAG
09:00 – 15:00

ZONDAG
Zijn we gesloten

Vragen of vrijblijvend advies?

Onze stylisten geven je graag advies over knippen, kleuren en stylen passend bij jouw haar.

Of stuur een WhatsApp