Kapper Leiden? Lod Leiden

Ben je op zoek naar een kapper in Leiden die zorgt voor jouw perfecte coup? Draagbaar, fashionable en eenvoudig te stylen, daar staat LOD Leiden voor! In het centrum van Leiden vind je, op de Oude Rijn, onze prachtige salon. Hier kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, terwijl werken aan jouw prachtige coup.

INstagramLOd innovation Lab

Kapper Leiden

Lod Leiden is de kapper in Leiden

Goede kapper Leiden, dat is LOD Leiden. Onze visie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je gemakkelijk zelf in model kunt brengen en zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Je wordt niet zomaar een goede kapper leiden. De hairstylisten bij Level Of Detail zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, technieken en zij weten deze kennis te vertalen naar prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt. Perfectie staat bij Level Of Detail hoog in het vaandel. Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven je daarbij een haar advies op maat met betrekking tot het model, de kleur en bijpassende make-up. Door onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en onze kennis op het gebied van de laatste trends, zorgen wij iedere dag weer voor mooie fashion coupes en tevreden klanten.

kapper leiden

Facebook reviews

Wat zeggen klanten zelf over ons werk?

Jammer dat je 'maar�' 5 sterren kunt kiezen. Helemaal top!!
Peter En Inge De Groot
Peter En Inge De Groot
2016-12-08T16:16:24+0000
Al een aantal jaren kom ik bij Linda. Zij heeft zo ongelooflijk veel talent! Elke vrouw is wel bang dat haar haar te kort wordt geknipt maar bij Linda hoef je nooit bang te zijn! Ik voel mij altijd geweldig als ik de salon uitloop, mijn haar krijgt zo een boost en zit fantastisch. Ik ga nooit meer naar een andere kapper!! Wat een geweldige salon heb je!
Samirah Anusha
Samirah Anusha
2016-05-19T14:37:24+0000

LOD Innovation lab

Een goede kapper Leiden gaat verder waar andere stoppen. LOD is continu bezig met innoveren en het trainen van haar stylisten. Dat zie je terug in het resultaat.

kapper leiden

Openingstijden

MAANDAG
Zijn we gesloten

DINSDAG
09:00 – 18:00

WOENSDAG
09:00 – 18:00

DONDERDAG
12:00 – 21:00

VRIJDAG
09:00 – 18:00

ZATERDAG
09:00 – 15:00

ZONDAG
Zijn we gesloten

Vragen of vrijblijvend advies?

Onze stylisten geven je graag advies over knippen, kleuren en stylen passend bij jouw haar.

Boek direct je afspraak via WhatsApp