Beste kapper Leiden - LOD Leiden

LOD Leiden is de beste kapper in Leiden. Onze getrainde top stylisten zorgen voor jouw perfecte kapsel. Draagbaar, fashionable, gebaseerd op jouw wensen en eenvoudig in model te brengen. Dat staat bij LOD centraal. Ervaar het zelf.

CreatiesLOd innovation Lab

Beste kapper Leiden – LOD Leiden

Het beste in ons vak

Zoek je de beste kapper Leiden? Dan zit je bij LOD Leiden op de juiste plek. Onze visie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je gemakkelijk zelf in model kunt brengen en zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Je wordt niet zomaar een goede kapper leiden. De hairstylisten bij Level Of Detail zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, technieken en zij weten deze kennis te vertalen naar prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt. Perfectie staat bij Level Of Detail hoog in het vaandel. Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven je daarbij een haar advies op maat met betrekking tot het model, de kleur en bijpassende make-up. Door onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en onze kennis op het gebied van de laatste trends, zorgen wij iedere dag weer voor mooie fashion coupes en tevreden klanten.

Facebook reviews

Wat zeggen klanten zelf over ons werk?

Jammer dat je 'maar�' 5 sterren kunt kiezen. Helemaal top!!
Peter En Inge De Groot
Peter En Inge De Groot
2016-12-08T16:16:24+0000
Al een aantal jaren kom ik bij Linda. Zij heeft zo ongelooflijk veel talent! Elke vrouw is wel bang dat haar haar te kort wordt geknipt maar bij Linda hoef je nooit bang te zijn! Ik voel mij altijd geweldig als ik de salon uitloop, mijn haar krijgt zo een boost en zit fantastisch. Ik ga nooit meer naar een andere kapper!! Wat een geweldige salon heb je!
Samirah Anusha
Samirah Anusha
2016-05-19T14:37:24+0000

Beste kapper Leiden wordt je niet zomaar

De beste kapper gaat verder dan de rest. Daarom hebben wij het LOD Innovation Lab. Wij zijn continu bezig om het maximale uit het team van stylisten te halen. Innoveren en trainen is een belangrijk onderdeel van ons succes.

Openingstijden

MAANDAG
Zijn we gesloten

DINSDAG
09:00 – 18:00

WOENSDAG
09:00 – 18:00

DONDERDAG
12:00 – 21:00

VRIJDAG
09:00 – 18:00

ZATERDAG
09:00 – 15:00

ZONDAG
Zijn we gesloten

Vragen of vrijblijvend advies?

Onze stylisten geven je graag advies over knippen, kleuren en stylen passend bij jouw haar.

Boek direct je afspraak via WhatsApp