Welkom in de LOD salon

Terwijl wij werken aan je perfecte coupe, ontspan jij in een rustgevende omgeving in het hartje van Leiden terwijl je geniet van een kopje verse koffie of thee.

Sfeerimpressie Salon


Our brand of choice: Keune

LOD werkt enkel met de beste producten zodat jij, tijdens en na de behandeling, jouw haar het beste verzorgt en in model brengt.

Keune Care Line

Soms heeft haar een beetje hulp nodig om zijn optimale conditie te bereiken. Mensen vertrouwen erop dat hun kapper het probleem vaststelt en aanpakt. Zo krijgt het haar de aandacht dat het verdient en blijft het mooi en gezond.

Keune heeft de uitgebreide Care Line-productlijn ontwikkeld als recept voor gezond haar. Intensief verzorgende formules met essentiële mineralen en doelgerichte technologieën bieden de juiste oplossing voor elk haar- of hoofdhuidprobleem. Het haar wordt van binnenuit gevoed zodat de kern van het probleem wordt aangepakt. Je voelt meteen dat het werkt.

Keune So Pure Line

Het leven is veel mooier wanneer je goed voor jezelf zorgt. Dat doe je door bewuste keuzes te maken en door precies te weten wat er zit in de dingen die je gebruikt.

De naam So Pure zegt het al: dit is een puur assortiment kleur-, verzorgings- en stylingproducten zonder sulfaten,
parabenen en ammonia. Het laat de natuurlijke schoonheid van je haar en persoonlijkheid stralen. De producten zijn plantaardig en gebaseerd op plantenextracten en etherische oliën. Wij geloven dat wat je voor je haar gebruikt even belangrijk is als wat je in je lichaam stopt.

Tarieven

Afspraak maken?

Klik hier

OudeRijn 12, 2312 HD  LEIDEN
Telefoon: 071 – 7630482 / WhattsApp: 06 – 44513865
www.lodleiden.nlinfo@lodleiden.nl 

kaartmetvlag

About LOD
Onze visie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je gemakkelijk zelf in model kunt brengen en zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. De hairstylisten bij Level Of Detail zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, technieken en zij weten deze kennis te vertalen naar prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt. Perfectie staat bij Level Of Detail hoog in het vaandel. Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven je daarbij een haar advies op maat met betrekking tot het model, de kleur en bijpassende make-up. Door onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en onze kennis op het gebied van de laatste trends, zorgen wij iedere dag weer voor mooie fashion coupes en tevreden klanten.
Vind ons op
  • OudeRijn 12, Leiden, 2312 HD
  • +31 (0)71 7630482
  • info@lodleiden.nl
Openingstijden

MAANDAG - Gesloten
DINSDAG - 9:00|18:00
WOENSDAG - 9:00|18:00
DONDERDAG - 12:00|21:00
VRIJDAG - 9:00|18:00
ZATERDAG - 9:00|15:00
ZONDAG - Gesloten