About LOD

Het gaat om het creëren van draagbare fashionkapsels die je makkelijk zelf in model kunt brengen.

1460452798833

Het beste of niets

Onze visie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je gemakkelijk zelf in model kunt brengen en zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

De hairstylisten bij Level Of Detail zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, technieken en zij weten deze kennis te vertalen naar prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt. Perfectie staat bij Level Of Detail hoog in het vaandel. Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven je daarbij een haar advies op maat met betrekking tot het model, de kleur en bijpassende make-up. Door onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en onze kennis op het gebied van de laatste trends, zorgen wij iedere dag weer voor mooie fashion coupes en tevreden klanten.

De stylisten

Lisette van Duijvenbode

Stylist / Co-Founder

Stylist / Co-Founder

“Een strakke basis, is de basis voor een mooie langhoudbare coupe” Op jonge leeftijd was Lisette al bezig met haar. Alle lange lokken van haar barbiepoppen moesten er aan geloven. Na de middelbare school startte zij direct aan de kappersacademie en werkte aansluitend in verschillende prestigieuze salons zoals Sjenkels en, de Coiffure Award winnende salon, Tim Kruijk Hairstudio. Deze spontane dame houdt van haarfashion en is een echte levensgenieter. Ze wil dat iedereen op zijn allermooist de salon uitloopt en zet haarkwaliteit dan ook boven alles.

Linda Opstal

Stylist / Co-Founder

Stylist / Co-Founder

“Mijn doel is het maken van gezond, mooi & sexy haar!” Als er iemand is met een passie voor beauty en haar is Linda het wel. Van jongs af aan is ze geïnteresseerd in alles wat met haar een beauty te maken heeft. Al vanaf haar 14e stond ze al haar vrije uurtjes in de kapsalon te werken als manusje-van- alles. Linda volgde eerst een schoonheidsspecialiste en visagiste opleiding, maar ‘haar’ bleek toch haar grotere passie. Als logische volgende stap begon ze aan de kappersacademie en leerde de fijne kneepjes van het vak in de jaren in verschillende toonaangevende salons. Nu is het tijd voor haar eigen visie en beleving die ze samen deelt met Lisette!

Sharon Klaveren

Stylist

Stylist

'Het creëren van verschillende coupés, door eindeloze creativiteit!' Al gauw wiste ze het. Van jongs af aan had ze het in haar handen. Tijdens de pauze op school, als ze maar even de tijd had, was het haar van haar vriendinnen al weer gevlochten. Keuze voor een opleiding was dan al snel gemaakt. Met goede & intensieve trainingen heeft ze van haar droom werkelijkheid gemaakt.

Maak nu een afspraak bij één van onze stylisten

Klik hier

Vacatures

Ben je creatief, leergierig en hou je er van om mensen mooier en gelukkig te maken?  Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar representatieve, leergierige haarstylisten en stagiaires (M/V). Wij zijn een jong en dynamisch team, met doorgroei mogelijkheden in het leukste deel van Leiden. Hier nemen we de tijd voor onze klant en geven we net dat beetje extra, wij letten op de details. Kom gezellig langs of stuur je CV + foto en motivatie naar info@lodleiden.nl.

About LOD
Onze visie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je gemakkelijk zelf in model kunt brengen en zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. De hairstylisten bij Level Of Detail zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, technieken en zij weten deze kennis te vertalen naar prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt. Perfectie staat bij Level Of Detail hoog in het vaandel. Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven je daarbij een haar advies op maat met betrekking tot het model, de kleur en bijpassende make-up. Door onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en onze kennis op het gebied van de laatste trends, zorgen wij iedere dag weer voor mooie fashion coupes en tevreden klanten.
Vind ons op
  • OudeRijn 12, Leiden, 2312 HD
  • +31 (0)71 7630482
  • info@lodleiden.nl
Openingstijden

MAANDAG - Gesloten
DINSDAG - 9:00|18:00
WOENSDAG - 9:00|18:00
DONDERDAG - 12:00|21:00
VRIJDAG - 9:00|18:00
ZATERDAG - 9:00|15:00
ZONDAG - Gesloten